Onze werkwijze - Cattery Vlindervallei

Ga naar de inhoud
Onze werkwijze
Als wij kittens verkopen, proberen wij dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Zodra een koper zich bij ons meldt voor een kitten, nodigen wij die uit om bij ons langs te komen. In deze eerste kennismaking kunnen wij een beeld van de koper krijgen en de geïnteresseerde koper een beeld van ons en onze dieren. We laten graag zien hoe onze katten leven en waar ze plezier maken.
De eerste afspraak vindt plaats nadat de kittens waar de eventuele aanstaande nieuwe baasjes interesse in hebben, ca. vier weken oud zijn. Deze eerste vier weken willen wij de moeder en haar kittens zoveel mogelijk rust geven.
Mocht het van beide kanten klikken en mocht er daarnaast een kitten zijn dat de koper aanspreekt, kunnen wij deze voor hun reserveren.

Reserveringscontract
Om voor beide partijen zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, werken wij met een reserveringscontract. Hierin leggen we vast wie de nieuwe baasjes worden en voor welk kitten ze hebben gekozen. Na de aanbetaling en de handtekening van beide partijen, is voor iedereen duidelijk waar hij of zij aan toe is.
Na dertien weken mag het kitten naar zijn nieuwe baasjes verhuizen. In de tussentijd hebben wij ons uiterste best gedaan om het kitten zo goed mogelijk groot te brengen. Op lichamelijk en sociaal vlak.
Graag houden wij in de tussentijd contact met de nieuwe baasjes. Door regelmatig foto’s op deze site te zetten kunnen zij de voortgang volgen.
In deze periode wordt het kitten ook twee maal geënt, regelmatig ontwormd en gecheckt op vlooien.

Kittencontract
Bij de definitieve overdracht van het kitten, maken wij gebruik van een kittencontract. Hierin worden diverse zaken geregeld m.b.t. de gezondheid en levensomstandigheden van de kat. Wij verklaren hierin over de gezondheid van het kitten dat wij aan de nieuwe baasjes meegeven en maken daarin afspraken over zaken die wij van de nieuwe baasjes verwachten m.b.t. leefomstandigheden en verzorging.
ABOUT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Donec commodo sapien et dapibus consequat.
Phasellus a sagittis massa.
Suspendisse potenti.
Duis non arcu venenatis, cursus ex.
STORY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Donec commodo sapien et dapibus consequat.
Phasellus a sagittis massa.
Suspendisse potenti.
Duis non arcu venenatis, cursus ex.
Contact:
Fam Heida
Hoofdstraat oost 8
8471JL Wolvega
+31 617779193
Terug naar de inhoud